16 comment(s)

Klik her for at skrive i vores gæstebog

Hide
2020.09.11 Written by Rikke Thomassen
I januar 2020 hentede vi den skønneste lille Ruby-hvalp hos Ann og Morten. Den har uden tvivl haft den bedste start på livet, som man kunne ønske sig med masser af menneskekontakt. Den var tryg fra start, da den kom hjem til os, og den var meget nysgerrig. Den er meget glad for andre hunde og elsker kontakt til mennesker i alle aldre :-)
Hos Ann og Morten har vi altid kunnet få svar på alle vores spørgsmål (og der har været mange!), vi har fået god vejledning, er altid blevet budt indenfor med et smil og har været velkomne lige så ofte, vi ønskede. Jeg tror ikke, der findes noget bedre sted at købe en lille hvalp. Vi er SÅ taknemmelige og glade for, at vi fandt netop dette sted. De bedste hilsner fra Coby og familien :-)
2020.03.24 Written by Henrik Bønnelykke
Både jer som opdrætterer, samt jeres hunde faldt vi straks for. Efter vi havde søgt efter en hvalp et stykke tid, samt besøgt andre hvalpe/opdrætterer, var vi slet ikke i tvivl om at vores hund skulle komme fra jer.
Selvom vi havde ønsket os en lille tæve, besluttede vi os hurtigt, at få en af jeres skønne hvalpe drenge💙 Netop på grund af jeres tilgang til hundene - Det fortryder vi aldrig!
2020.03.23 Written by Celina
I januar 2020 købte vi den smukkeste og dejligeste hvalp af Ann og Morten. Vi følte os trygge allerede fra første samtale over telefon, og fra første gang vi kom der op fik vi bekræftet at det her var det hele rigtige sted at få en hvalp fra. Vi kunne følge hvalpene via webcam , så man altid kunne se at de havde det godt og hyggede sig, og vi var velkommen til at se hvalpene lige så tit vi ville. Vi fik Hugo med hjem da han var 8 uger gammel, en hvalp som stort set var renlig, stadig aldrig har ødelagt noget , udover lidt sko ;) , elsker børn og generelt alle mennesker, en rigtig ballademager som vil frem i livet, og som giver så meget kærlighed og glæde for hver dag der går.
Ann og Morten har lige fra start været gode til at svare på alle spørgsmål som man nu end gang kan have, både før, under og efter vi fik Hugo med hjem.
Vi sender de største anbefalinger til Ann og Morten , der er ingen tvivl om at hvis vi skal have hund igen så bliver det derfra! Et så kærligt og varmt hjem, som giver deres hunde så meget kærlighed og alt det bedste.

Potedask fra Hugo 🐾
2019.01.08 Written by Maja Ahlman
Vi har købt en hvalp fra Ava' s første kuld hos Ann og Morten. Da vi har haft cavalier før og haft en kedelig oplevelse ved at købe uden tavle, var vi meget opmærksom på at finde det helt rigtige sted at købe vores nye hvalp ved. Det handler om at se sig godt for, læse om racen og få tillid til opdrætteren. Vi fik en kæmpe tillid til Ann og Morten efter at have talt en del med dem. Vi ventede knap et år for at få en hvalp fra netop dem og det har så meget været ventetiden hver. Vi har fået en fantastisk hvalp. Hun er lærenem og super kærlig, hvor der samtidig er fuld knald på når hun racer ud over markerne hvor vi bo. Vi vil hel klart anbefale en hvalp fra Ann og Morten. Vi knuselsker vores smukke " Kenya"
2019.01.06 Written by Mathilde og Kenneth
Vi købte en hvalp fra Ava’s A kuld og vi er så glade for det netop er der vi valgte at købe hund fra, vi har ledt meget efter det helt rigtige sted og det er helt sikkert ved Ann og Morten! Vi har fået den dejligeste hund med derfra som er opvokset som en familie hund med kærlighed og små børn, derudover er det også en utrolig smuk Cavalier som ikke har problemer med øjnene løber i vand. Vi har fået besvaret alle vores spørgsmål som man nu har som første gangs hundeejer. Det har været super dejligt at kunne følge med hvalpene på webcam, her kan man se hvor godt de har det! Hvis vi skulle have en hund igen, vil vi helt sikkert have den fra Ann og Morten igen. Vi har også siden hen fået vores hund passet hos dem og hvor er det rart at tage afsted på ferie og vide ens hund har det som blommen i et æg.
De bedste anbefalinger til Kouslund Cavalier.
2019.01.06 Written by Stine og Nichlas
Vi har haft en super godt oplevelse ved kouslund cavalier. Ann og Morten går sindssygt meget op i deres hunde og er meget passionerede omkring deres opdræt, hvilket er en super rar oplevelse som første gangs hvalpekøber. Ydermere var de altid klar på telefonen til at svare på spørgsmål og sende billeder. Vi har fået den skønneste lille fyr, Egon derfra. Kan kun anbefale dem og en af deres lækre hvalpe :-)
2016.02.17 Written by Lene Hubert
Fra første gang at vi talte i telefon med Ann, har vi følt os tryg ved ,at det var et super sted, at få hund fra. Hun og Morten har svaret på alle spørgsmål vi havde, og der var mange som førstegangs hundeejer. Bailey er idag 5 1/2 mdr.Hun er bare en dejlig hund. Hun var stortset renlig da vi fik hende og og er en dejlig tillidsfuld hund. Det har været utroligt dejligt at kunne følge hende og de andre hvalpe på webcam. Vi kunne jo se de havde det super godt. Hvis jeg nogensinde skulle have en hund igen, vil jeg gerne have den fra Ann og Morten igen. De har fortjent de bedste anbefalinger man kan give. Jeg kan stadig ringe til Ann, hvis jeg har et spørgsmål eller to.
De bedste anbefalinger til Kouslund Cavalier.
2015.11.22 Written by Mette Gude og Lisbeth Lien
Da vi i oktober kørte den lange vej fra Bornholm til Asaa for at hente vores dejlige hvalp Bella, var vi meget spændte. Vi var de eneste der ikke havde været på besøg, så vi havde ikke mødt hverken familie eller hunde før. Men vi har følt os meget trygge ved Ann og Morten helt fra første samtale i telefon og det var med stor glæde at møde både familie og skønne Aya hundemor med nogle meget dejlige og tillidsfulde hvalpe.
Vi har fået en fantastisk tillidsfuld hvalp som er nysgærrig, glad, og urolig lærenem. Ann og Morten har vi kunnet og kan bruge til spørgsmål om lige fra mad, opdragelse, og tvivlspørgsmål i det hele taget.
Vi giver vores varmeste anbefalinger til Kouslund cavalier.

De kærligere vovsehilsner fra
Mette, Lisbeth, Andreas og Gustav
2015.11.17 Written by Mette
Vi hentede vores dejlige hvalp Molly i oktober 2015. Da vi skulle være hundeejere for første gang, havde vi forinden undersøgt og besøgt flere opdrættere. Vi fik lov til, at besøge Ann og Morten inden hvalpene overhovedet var født. Her følte vi os så velkommen og trygge, at vi besluttede os for, at det var stedet. Vi var meget tiltrukket af Ayas rolige sind og de dejlige omgivelser.
Vi har under hele forløbet haft en god dialog med Ann og Morten, de har altid holdt os informeret og givet gode og nyttige råd. Vi har kunne følge med i hvalpenes udviklingen, dels via webcam og vægtopdateringer hver 3. Dag.
Nu 12 uger efter, kan vi fortælle, at vi har den mest kærlige, trygge og nysgerrige hvalp. Hun er godt socialiseret og vant til børn.
Vi har fortsat god kontakt til Ann og Morten, som stadig hjælper når spørgsmålene trænger på. Derfor skal de have vores varmeste anbefalinger.

Mette, Allan, pigerne :-)
2015.11.12 Written by Tommy Rugaard
Vi har købt vores fantastiske dejlige hvalp af Ann og Morten. Vi hentede Valde den 17. oktober 2015 og det vi fik med hjem var en hvalp der havde fået en fantastisk god start på sit liv. Han var meget tryg, tillidsfuld, nysgerrig og stort set renlig. Ann og Morten har givet vores lille fyr den bedste start og vi sætter enortm meget pris på det de har gjort for ikke bare Valde, men for alle hvalpene. De har i hele forløbet været meget hjælpsomme og altid stået klar med svar og gode råd. Når vi har været på besøg har de taget godt imod os og vi har i den grad følt os velkommen. Vi kommer fra København og har derfor haft stor glæde af det cam som vi alle har kunne følge hvalpene på. Vi har i dag en hvalp på 11 1/2 uge som er renlig, spiser det han skal (og lidt til - har taget) sover hele natten (8 timer uden uheld) kan være alene hjemme i 4 - 5 timer uden problemer af nogen art og alt i alt, så er han virkelig en fantastisk lille fyr.Vi kan på det varmeste anbefale Kouslund Cavalier og skal vi have en hvalp mere, så er der ingen tvivl om at den bliver derfra.

1000 tak til Ann og Morten - vi føler os meget heldige.

Rikke, Tommy og alle pigerne :)
2015.11.10 Written by Pia Hald Jensen
Vi har fået den dejligste lille hvalp fra Ann og Morten. Vi mistede vores tidligere cavalier meget pludseligt. Ann og Morten har været utrolig gode til at forstå det savn vi havde, samtid med vores behov for at få en ny hvalp. Vi fik Ludvig, en dejlig hund der er utrolig godt socialiseret. Han er modig, tillidsfuld, legesyg og rigtig glad for at lære nyt. Mens hvalpene stadig boede hos Ann og Morten, fik vi lov til at kikke forbi, så ofte som vi kunne. Nogle uger var vi der oppe to gange på én uge. Det betød rigtig meget for os og selvfølgelig også for Ludvig. Jeg kan varmt Anbefale Korslundcavalier. Skal vi have endnu en hvalp, så er der ingen tvivl om hvor den skal komme fra.
Med venlig hilsen
Pia Hald Jensen
2015.11.09 Written by Therese
Vi købte vores dejlig Dixie hos Ann og Morten oktober 2015. De havde sat webcam op, så man altid kunne følge med i hvalpenes udvikling, hvilket er en stor succes, når nu man kommer langvejsfra. Vores hund er så godt socialiseret, og trænet flot i renlighed, og er i det hele taget en super dejlig hund. Ann og Morten skal have en stor tak for råd og vejledning gennem hele forløbet, både før, under og efter!
2015.07.22 Written by Helle og Per Espensen
Det er nu et år siden vi købte vores dejlige hvalp Aiko ved Ann og Morten. Aiko er en rigtig dejlig og harmonisk hund og vi har kun haft gode oplevelser med ham. I forbindelse med valg af Aiko havde vi en god dialog med Ann og Morten og var altid velkommen hos dem til at se til Aiko.
2015.07.09 Written by Lars Svendsen
Vi købte en hvalp fra Aya's A-kuld i sommeren 2014. Balto er en dejlig hund, som er mild, kærlig og glad for andre hunde og mennesker. En typisk cavalier. Under hele forløbet har Ann og Morten gjort et fantastisk arbejde. Vi fik en 8 uger gammel hund som stort set var renlig og allerede havde startet socialiseringen. Vi besøgte kuldet flere gange undervejs. Vi har i vores søgen efter hund besøgt en række opdrættere, og vi kan meget varmt anbefale Kouslund Cavalier. Hilsen Heidi, Lars og Laura
2014.12.02 Written by Nanna Guldhammer
Min mand og jeg købte vores hund af Ann og Morten - et valg vi ikke har fortrudt på noget tidspunkt! Vi var med allerede inden hvalpene blev født, og fik gode råd og vejledning af Ann og Morten .. Hvalpenes socialisering og bl.a. "tissetræning" var fantastisk, og gjorde det nemmere at gøre vores lille Molly renlig ..
Molly er en fantastisk velafbalanceret hund med mod på udfordringer - vores øjesten!

Vores bedste anbefalinger til Ann og Morten (:
2014.12.02 Written by Nanna Guldhammer
Min mand og jeg købte vores hund af Ann og Morten - et valg vi ikke har fortrudt på noget tidspunkt! Vi var med allerede inden hvalpene blev født, og fik gode råd og vejledning af Ann og Morten .. Hvalpenes socialisering og bl.a. "tissetræning" var fantastisk, og gjorde det nemmere at gøre vores lille Molly renlig ..
Molly er en fantastisk velafbalanceret hund med mod på udfordringer - vores øjesten!

Vores bedste anbefalinger til Ann og Morten (: